Wie ik ben

Al zolang ik werk, werk ik samen met mensen. Ik ben, zoals ze dat zeggen, een sociaal dier. Een echte verbinder. Ik maak oprecht contact met anderen en stel ze graag op hun gemak. En mensen weten ook wat ze aan mij hebben en wat ze kunnen verwachten, want ik hou van duidelijke communicatie. Naast plezier heb ik ook vooral passie voor mijn werk. 

Hallo! Mijn naam is

Ik geloof in een betere wereld en binnen mijn werk wil ik daar mijn bijdrage aan leveren. Dit heb ik jaren gedaan als uitvoerend begeleider in verschillende functies en settingen binnen het sociaal domein. Mijn motto: ik geloof in de kracht van ieder mens. Daarom besloot ik in november 2020 de stoute schoenen aan te trekken en binnen het sociaal domein het ondernemerschap in te duiken. Weer in mijn eigen kracht staan, doen wat ik leuk vind, maar vooral te staan voor wat ik belangrijk vind. 

Wat wil ik bereiken? Mijn doel is om zoveel mogelijk kennis en ervaring met andere jeugdprofessionals te delen om hen daarmee verder te helpen in hun werk. Er is zoveel te leren. Daarom geef ik verschillende trainingen gericht op de Jeugdwet. Door te ervaren dat mensen groeien in hun werk groei ik mee. Trainen doe ik met veel plezier. Het overbrengen van mijn eigen ervaringen en dit gekoppeld aan de theorie vind ik heerlijk. Hoe waardevol is het als je anderen kunt vertellen wat wél werkt als je bij een gezin op bezoek gaat?

Daarnaast word ik als adviseur en praktijkbegeleider ingezet door organisaties die ‘vastlopen’ binnen de jeugdhulp. Van onderzoek en advies bij een afwijzing of een verstoorde relatie tussen inwoners en gemeente tot aan coaching en toetsing op de kwaliteit.

“Ik geloof in gezamenlijke daadkracht”

– Wendy Dikken –

Mijn talenten en vaardigheden

Sociaal, gepassioneerd, mensgericht, praktisch, grappig, doortastend, betrokken gesprekspartner, heldere blik, duidelijke communicatie en uitleg, analytisch en positief kritisch.

Wat anderen zeggen

“Gedreven, leergierig en gepassioneerd. Met een duidelijke visie maakt zij het verschil in het sociaal domein.”
Mandy Peper, ondernemer sociaal domein