Advies

Mijn kracht zit hem in de ondertiteling. Ik geef duidelijk uitleg over waar de misverstanden zijn ontstaan. En hoe het de volgende keer anders zou kunnen. Inwoners uitleg geven hoe de jeugdwet werkt en de gemeente werkt. Het gaat erom dat de inwoner aan de voorkant weet wat ze mogen verwachten. Dit geeft helderheid en duidelijke verwachtingen. 

in verbinding

Als adviseur ga ik na een positieve beslissing op een bezwaar door de bezwaarcommissie in gesprek met de gemeente en betreffende inwoners. Hoe nu verder? Na zorgvuldig onderzoek geef ik een gedegen advies aan inwoners en de gemeente. Als mediator bij een verstoring van de onderlinge relatie ga ik 100% voor relatieherstel en een goed en blijvend resultaat.

Daarnaast ben ik inzetbaar voor coaching on the job en bied ik naar aanleiding van het onderzoeks- en adviestraject ook maatwerktrainingen en workshops aan. Zo’n totaalpakket betekent flexibiliteit, want er is in goed overleg veel mogelijk. Als ik langere tijd met sociale professionals aan de slag ga, creëert dit naast meer kennis ook verbondenheid en betrokkenheid. Dit levert jouw organisatie op de lange termijn veel op.

“Als je duidelijk aan de inwoners uitlegt wat je komt doen en wat zij kunnen verwachten, voorkom je veel problemen”

– Wendy Dikken –

Wat anderen zeggen

“Gedreven, leergierig en gepassioneerd. Met een duidelijke visie maakt zij het verschil in het sociaal domein.”
Mandy Peper, ondernemer sociaal domein